Lediga jobb

Från Stan Byggnads söker engagerad entreprenadingenjör inom bygg och anläggning.

I rollen som Entreprenadingenjör har du ett tätt samarbete med arbetsledningen i våra projekt. Dina centrala uppgifter är att säkerställa framdriften i projekt tillsammans med platsledningen. Du upprättar produktionskalkyler, inköps- och produktionstidplaner, gör löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser och sköter ÄTA-hanteringen. Du förväntas även vara insatt i kontraktshandlingar och följa upp eventuella förändringar.

Som entreprenadingenjör får du ett stort eget ansvar att arbeta med våra spännande och omväxlande bygg- och anläggningsprojekt.


Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

• Delta i anbudsarbete och vid förhandlingar
• Utföra inköp, projektering, planering och bevakning

• Följa upp ÄTA-arbeten och göra ekonomiska avstämningar
• Fungera som stöd till platschefer i möten och hantera administrativa frågor
• Arbeta löpande med KMA samt erfarenhetsåterföring

För att trivas i rollen bör du som person vara självgående och drivande samt ha ett affärsmässigt, noggrant och strukturerat sätt att arbeta och verka. Det är viktigt att du kan se helheter liksom att du har en god administrativ förmåga. Vi ser att du med fördel har lätt att samarbeta med andra människor och att du gärna delar med dig av din kunskap.

Vi ser gärna att du har utbildning inom ekonomi eller byggteknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Låter detta intressant så tveka inte på att höra av dig med ett CV och ett personligtbrev till goran.ghafor@franstan.se